顧客評價  Customer Reviews

Based on 338 reviews
91%
(309)
6%
(21)
2%
(7)
0%
(0)
0%
(1)
對濕疹皮膚幾好用

用了 Active Silver gel & cream 差不多兩年多, 仔仔濕疹皮膚有改善,很好用。所以一直 keep 住比他用。

能有效止痕,令皮膚平滑番

急救頭皮非常有用。產品本身屬於油性, 所以不建議每日用。

已經購買多次。勁好用, 亦能非常有效改善頭皮乾的情況

有少少痛

濕疹發炎個時浸,有少少痛,又拿拿哋,浸咗兩次之後就怕痛無再浸發炎地方,唔知係咪正常。之後可能會用嚟做足浴

您好,感謝您的寶貴意見!是的,當皮膚有發炎傾向,或是有破損、傷口時,接觸死海鹽水是會有不同程度的刺痛感的,建議可暫時先把死海鹽水再開稀2-3倍(由於每人皮膚接受程度不一樣,所以需要慢慢調校),待皮膚稍為修復,可慢慢再調回原來的濃度。死海鹽本身亦有消炎作用,如果能調校至令皮膚舒適的濃度,對發炎位置其實都會有幫助。如仍有任何不明白的地方,歡迎隨時聯絡我們的團隊!再次感謝您的支持!

第二次購買

上一包用咗大半年,之後就再回購。幾好用,特別係我濕疹出水要敷料個時,可以保護傷口唔比外物整到,又確保到敷料唔會整到衣物

產品合適

好開心,有好轉

Balmonds 皇牌急救軟膏 (新配方) Skin Salvation

濕疹發左兩個月,用左一次當晚已經止左痕,用左兩星期開始好,原本紅色位置變啡色。雖然局部地方間中會痕,但都算好有效!

Balmonds 皇牌急救軟膏 (新配方) Skin Salvation

好用

用喺傷口/濕疹上面 第二晚就結焦 非常好

濕疹

紅腫情況比較好些但仍然痕癢,晚上更甚

這產品比較好用

產品是滿意的,感謝

止痕差少許,其它ok

不錯的產品

囡囡濕疹問題:第一次試牛脂膏

我4歲的囡囡個屁股有濕疹都有一年多都未好,搽過醫生開的類固醇膏,ai cream, hemp oil, 同埋一些天然手工cream都無大改善。用左呢隻牛脂膏2星期左右,覺得好潤好保濕,佢keep住爛的傷口有埋口和變乾身。囡囡無咁痕,膚質改善唔少。我鍾意呢隻cream只有牛脂和olive oil兩個成份,好簡單和天然。

T
Edenswear 氧化鋅舒膚帶
Tsz Yan Fung洗完頭位
舒膚帶

小朋友戴左之後感覺舒服

Works well in dry winter, very moisturising. The texture is really nice and smells a bit like chocolate. Love it!

很好,仔仔用咗後皮膚靚咗

第一次買就揀左試呢個組合
噴完支銀水感覺好舒服

Active Silver 膠性銀凝膠 Colloidal Silver Magic Gel

PHB 皇牌蘆薈啫喱 Aloe Vera Hero Gel

Edenswear 氧化鋅舒膚帶

好用。可以防止抓傷出疹地方,亦可以減少出疹位跟衣服磨擦。容易清潔,快乾。

開了水浸面將底層的濕毒抽出令傷口更快癒合